Draadloos Foto’s van iPhone naar de Computer Overbrengen

Als u een aantal prachtige foto’s maakt op uw iPhone, zou u deze graag op het web willen delen. Toch kan het overbrengen van foto’s naar de computer soms behoorlijk lastig zijn. U moet de kabel aansluiten, wachten totdat iTunes synchroniseert en deze dan uiteindelijk naar uw computer exporteren. Het is zeker niet de beste, of de meest gemakkelijke oplossing. Gelukkig zal deze handleiding u een perfecte manier presenteren over hoe draadloos foto’s van iPhone naar de de computer over te brengen, zodat u snel uw foto’s naar de PC kunt verplaatsen zonder het gebruik van een USB-kabel.

AirMore – het beste draadloze programma voor de overdracht van foto’s

Dit programma is een professioneel management hulpmiddel op het web, voor verschillende mobiele apparaten. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden zoals foto’s, muziek en video’s draadloos tussen de iPhone en de computer over te brengen. Volg nu de ondergenoemde stappen om foto’s draadloos van de iPhone naar de computer over te brengen.

Download

• Typ “airmore.com” in op het web, om deze app voor uw iPhone te downloaden.
  • Of download AirMore app van de Apple store en installeer deze op uw apparaat.

Sluit iPhone aan met AirMore

• Start AirMore op uw mobiel, en scan de QR code die op AirMore web wordt weergegeven.
  • Zowel uw iPhone als uw computer moeten op hetzelfde WiFi-netwerk zijn aangesloten.
  • Kies de knop “Agree” zodra er een aansluitingsmelding op uw mobiele telefoon verschijnt.

Foto’s van de iPhone naar de PC overbrengen

• Selecteer de knop “Foto’s”, aan de linkerkant, daar waar u alle foto’s kunt zien die zijn opgeslagen op uw iPhone.
  • Kies de foto’s die u wilt overbrengen en klik op de knop “Download”, u kunt draadloos foto’s van uw iPhone naar de PC overbrengen.

foto's downloaden

AirMore is ook uitgerust met andere nuttige functies.U kunt het gebruiken om foto’s te bekijken met het hulpprogramma diavoorstelling. Bovendien bent u in staat om video’s of muziek tussen uw browser en apparaat over te brengen, of u kunt er zelfs ook direct op het webvan genieten.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 23 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling