Hoe de iPhone draadloos op de PC aan te sluiten

De meeste mensen zoeken manieren om de iPhone op de computer aan te sluiten zonder USB om de volgende redenen. Ten eerste, omdat ze de bijbehorende USB-kabel per ongeluk verloren hebben. Ten tweede, omdat ze geen kabel bij de hand hebben. Ten derde, omdat ze USB op de een of andere manier beu zijn en het niet meer willen gebruiken. Ongeacht de redenen waarom u gedwongen bent om een alternatieve manier te zoeken, hopen wij dat deze handleiding u kan helpen door de introductie van een eenvoudige en handige manier.

AirMore gebruiken om iPhone draadloos op de PC aan te sluiten

AirMore is een gratis app die met zowel Android als iOS apparaten kan worden gebruikt. Zijn belangrijkste functie is om u de mogelijkheid te geven om toegang te krijgen tot uw iPhone 5 of iPhone 6 vanaf de computer browser. De grootte van dit kleine hulpmiddel is maar 7.44 MB, waarmee u vrijelijk al uw telefoongegevens op het web kunt beheren en eenvoudig bestanden kunt overbrengen tussen mobiele apparaten en de PC. Hieronder vindt u een gedetailleerde handleiding over hoe de iPhone op de PC aan te sluiten zonder kabel.

Download en Installeer

Zoek “AirMore” in de App Store en installeer het op uw iPhone. U kunt ook op onderstaande knop klikken om naar de download-pagina te gaan.

Bezoek AirMore Web

AirMore is een web-gebaseerde app. En bij AirMore web kunt u toegang krijgen om uw telefoongegevens te beheren. Vul gewoon “airmore.net” in bij uw browser en zoek om te bezoeken. Er is ook een directe route om naar deze webpagina te gaan op de product website.

Sluit de iPhone aan op de PC

• Stap Een. Open deze app op uw iPhone en klik op de knop “Scan to connect”.

klik het eens

• Stap Twee. Zet de QR code die op AirMore getoond wordt, in het scannervenster.
  • Stap Drie. Druk op de knop “Agree” op uw iPhone zodra er een venster verschijnt voor een succesvolle verbinding.

AirMore interface

Tip: Op dit moment, is het vereist dat uw iPhone en PC op dezelfde WiFi aangesloten zijn met toegang tot het internet.

Zoals u kunt zien, kunt u door het volgen van deze drie eenvoudige stappen, onmiddellijk de iPhone draadloos op de computer aansluiten. De enige vereiste is dat u zich in in een stabiele WiFi netwerkomgeving bevindt. Na de verbinding, bent u in staat om probleemloos van al zijn functies te genieten. U kunt bijvoorbeeld, mediabestanden overbrengen tussen de iPhone en de PC, of vrijelijk muziek/video’s afspelen.

Beoordeling:4.2 /5(Gebaseerd op 12 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling