Breng Foto’s over van Android naar de PC zonder USB-aansluiting

Doorgaans, zijn veel mensen gewend aan het overbrengen van foto’s van hun Android-apparaten naar de computer via een USB-kabel. Maar het kost veel tijd en moeite. Ten eerste moet u de USB-kabel overal zoeken. Ten tweede moet u deze aansluiten op zowel Android als de computer. Daarnaast kunnen er zich van tijd tot tijd onverwachte omstandigheden voordoen. Als u bijvoorbeeld de kabel niet kunt vinden of als een slecht contact leidt tot het falen van de verbinding. Daarom wilt u misschien foto’s overbrengen van Android naar de PC zonder USB. In dit geval, is AirMore is wat u zoekt. Het proces van overdracht is heel simpel, zolang u maar de ondergenoemde stappen volgt.

Handleiding om Foto’s van Android naar PC te Verplaatsen zonder USB

Download en Installeer

Zoek naar AirMore in Google Play, en download het direct naar uw Android. Of, klik gewoon op de download knop. Start dan deze aplicatie om het op uw apparaat te installeren.

Bezoek AirMore Web

Twee Manieren om te bezoeken:

• Open the browser op uw computer. Zoek naar het adres: airmore.com/web.html.
  • Ga naar de product pagina. Klik op de knop “Open AirMore Web om te Verbinden”.

Sluit Android aan op de PC

• Open het programma op uw Android. Klik op “Scan om te verbinden”.
  • Scan de QR code die weergegeven wordt op de webpagina.
  • Er zal een meldingsvenster op uw Android verschijnen met het verzoek om aan te sluiten. Klik op “ACCEPT”.

Opmerking: Zorg ervoor dat uw apparaat en PC zich op het zelfde WiFi-netwerk bevinden.

Klik op Accepteren

Download Foto’s van Android naar PC

• Na een succesvolle verbinding kiest u het pictogram “Afbeeldingen”.
  • Selecteer de foto’s die u wilt overbrengen en klik op “Download”.

Opmerking: Als u minder dan drie foto’s selecteert, zullen deze apart worden gedownload. Als u drie of meer afbeeldingen selecteert, zullen deze tot een zip-bestand worden gecomprimeerd.

Download Foto

Binnen enkele seconden worden de foto’s naar uw computer overgebracht. Dus AirMore is echt een van de beste oplossingen voor het hoe foto’s van Android naar de PC over te brengen. Bovendien kunt u een voorbeeld zien van de foto’s in de vorm van een diavoorstelling, en een bepaalde afbeelding instellen als uw Android beeldschermachtergrond. Afgezien van foto’s, kunt u op een snelle en eenvoudige manier ook muziek, video’s, apps en nog veel meer overbrengen tussen Android en PC.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 4 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling