Hoe de AirMore Muziek Functie te Gebruiken

AirMore kan u niet alleen helpen om op een snelle manier muziek over te brengen van de mobiele telefoon naar de PC, maar u kunt ook alle liedjes van uw apparaat op het web beheren. Laten we nu eens kijken hoe we de AirMore “Muziek functie” kunnen gebruiken.

Introductie van de AirMore Web Muziek Functie

Muziek Overbrengen

1. Als u muziek over wilt brengen van een mobiel apparaat naar uw computer kunt u:

• Op het pictogram “Muziek” klikken aan de lingkerkang van AirMore Web.
    • De nummers selecteren die u wilt overbrengen.
    • Bovenaan op de “Download” knop drukken.
  2. Als u muziek over wilt brengen van uw computer naar een mobiel apparaat kunt u:

• Op de “Upload” knop drukken.
    • Het over te brengen nummer selecteren.
    • Op “Open” klikken.

Een eevoudigere manier is om de nummers direct in de browser te slepen.

Muziek Verwijderen

1. Als u meerdere nummer wilt verwijderen doet u dit als volgt:

• Seleceer de nummers.
    • Klik op de knop “Verwijderen” bovenaan.
    • Klik “Ja” om te verwijderen.
  2. Als u één nummer wilt verwijderen, klik dan gewoon op het pictogram “Verwijderen” achter de naam van het nummer.

Muziek Verwijderen

Muziek afspelen

AirMore geeft u de mogelijkheid om naar de muziek van uw telefoon te luisteren vanaf het web, zonder te downloaden. Om een liedje af te spelen kunt u erop dubbelklikken, of op het pictogram “Afspelen” erachter drukken. Terwijl u luistert, kunt u:

• Afspelen/Pauzeren
  • Vorige/volgende afspelen.
  • Afspeelmodus veranderen: alles herhalen, liedje herhalen, of shuffle.
  • De voortgangsbalk slepen.
  • Het volume aanpassen.

Muziek afspelen

Controleer Muziek Informatie

Op AirMore Web, kunt u gedetailleerde informatie over de nummers zien, met inbegrip van de naam, artiest, albumnaan, albumhoes, duur en grootte.

Bekijk Muziek in Verschillende Modi

Om aan uw behoefte te voldoen, biedt AirMore Web vier verschillende browsingpatronen:

• Weergave per lijst.
  • Weergave per albums.
  • Weergave per artiesten.
  • Weergave per mappen.

Om te veranderen kunt u op de pictogrammen in de rechterbovenhoek klikken.

Muziek zoeken

Om een nummer te zoeken tussen talrijke liedjes is als het zoeken naar een speld in de hooiberg. Maar maakt u zich geen zorgen. U hoeft alleen maar wat informatie in de zoekbalk in te typen, die zich in de rechterbovenhoek van de webpagina bevindt. De relevante nummers zullen snel weergegeven worden.

Na het lezen van de bovestaande introductie, kunt u zien dat de AirMore “Muziek” functie echt geweldig is. U kunt het zelf uitproberen! Daarnaast, als u een nummer wilt instellen als beltoon voor uw telefoon, kunt u de Phone Manager onder de knop “Hulpmiddelen” gebruiken. Als u audio op wilt nemen en deze naar uw telefoon wilt overbrengen is het Audio Recorder hulpmiddel een mooie keuze.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 7 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling