Hoe de AirMore Documenten Functie te Gebruiken

Hoe efficiënt mobiele documenten te kunnen beheren, is voor vele mobiele gebruikers een heet hangijzer. Gelukkig kunnen gebruikers tegewoordig profiteren van AirMore, waarvan de documenten functie u helpt bij het eenvoudig beheren van alle mobiele documenten. Dit hulprogramma voor documenten geeft u niet alleen de mogelijkheid om snel een bepaald document op het apparaat te lokaliseren, maar het stelt u ook in staat om draadloos verschillende documenten over te brengen tussen mobiele telefoons en de computer.

Introductie van de AirMore Web Documenten Functie

Efficiënt documenten overbrengen tussen de mobiel en de PC

• Zolang de mobielen succesvol via WiFi met Airmore verbonden zijn, kunt u bestanden overbrengen tussen android telefoons, of de iPhone en computers met Windows of Mac besturingssystemen.
  • Klik gewoon op “Bestanden Uploaden” als u documenten wilt overbrengen vanaf de computer naar mobiele telefoons.
  • Als u een back-up wilt maken van documenten vanaf telefoons naar de PC, gelieve op “Download” te klikken.
  • Gewoonlijk duurt het met AirMore maar een paar seconden om een document over te brengen, en als u meer dan drie documenten wilt verplaatsen, dan wordt het bestand gecomprimeerd naar een zip-map zodat u een snellere back-up heeft op de computer.

documenten overbrengen

Uitvoerig mobiele documenten beheren

• AirMore is in staat om documenten in verschillende soorten te beheren, zoals: word, excel, ppt, txt, pdf, zip en epub.
  • Het geeft specifiek documentinformatie zoals naam, soort, grootte en tijdswijziging weer.
  • Het geeft gebruikers de mogelijkheid om documenten in één klik te verwijderen. Klik op de knop “Verwijderen” en u kunt die ongewenste documenten uit de handset verwijderen. Bovendien is het uitgerust met een sneltoets onder elk document, om gemakkelijk te verwijderen en te downloaden.
  • Klik op de knop “Verversen” om het web te updaten voor een sneller browsen.

Documenten beheren

Snel een documentpositie lokaliseren

• Zolang als de mobiel met AirMore verbonden is, kunnen gebruikers alle documenten bekijken die op hun apparaten zijn opgeslagen.
  • Documenten van verschillende soorten worden in verschillende mappen ingedeeld.
  • De zoekbalk is geïntegreerd in AirMore, zodat gebruikers snel een bepaald document kunnen lokaliseren.

Tegenwoordig, heeft AirMore van gebruikers toenemende lofprijzing gekregen, voor zijn krachtige overdrachts-en beheerfunctie, uniek pagina-ontwerp en prachtige gebruikerservaring. U bent van harte welkom om AirMore uit te proberen voor zijn documenten functie.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 9 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling