Oplossingen voor iPhone/iPad kan niet verbonden worden met AirMore Web

Als u problemen ondervindt met het verbinden van de iPhone/iPad met AirMore Web, gelieve onderstaande oplossingen te proberen.

Oplossingen voor iOS Apparaat Kan Niet Verbonden Worden met AirMore Web

Dingen die u moet controleren

• Gelieve ervoor te zorgen dat uw iOs-apparaat en de computer zich in hetzelfde WiFi netwerk bevinden.
  • Gelieve te controleren of het internet beschikbaar is, want het scannen van de QR-code en de code-verbinding werkt niet als er geen internet is. U kunt uw IP-adres gebruiken om verbinding te krijgen.
  • Gelieve te controleren of uw iOS-apparaat geblokkeerd is. Zo ja, gelieve te activeren en AirMore Web opnieuw te laden om het nogmaals te proberen.
  • Gelieve Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge of IE browser te gebruiken.

Alternatieve Verbindingsoplossingen

Wanneer het probleem dat u ondervindt het resultaat is van de QR-code, bijvoorbeeld, de QR-code laadt niet succesvol of er is geen reactie na het scannen van de QR-code, kunt u proberen om codeverbinding of IP-verbinding te gebruiken. Veronderstel dat u dit al geprobeerd hebt, dan kunt u deze instructie overslaan en het mogelijk probleem controleren.

Codeverbinding

1. Open de AirMore-app, druk op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van de interface. Druk op “Code verkrijgen”. Dan zult u een verbindingscode zien.

Codeverbinding

2. Op AirMore Web, klik op “Code Connectie” onder de QR-code. Voer de verbindingscode in. Daarna, klik op “Verbinden”.

Voer de verbindingscode in

IP-verbinding

1. Open de AirMore-app, druk op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van de interface. Selecteer “IP verkrijgen”en het IP-adres zal worden weergegeven.

IP-verbinding

2. Voer dit adres in de browser om de verbinding tot stand te brengen.

Mogelijk Probleem

Als u bovenstaande manieren geprobeerd hebt, maar uw iPhone/iPad kunnen nog steeds geen verbinding tot stand brengen met AirMore Web, is een mogelijk probleem dat uw iOS-apparaat niet het juiste IP-adres van het netwerk ontvangt. Hier is de handleiding om dit te controleren:

1. Op uw iPhone/ iPad, ga naar “Instellingen” > “Wi-Fi”. Druk op uw WiFi-naam en selecteer: “BootP” onder de IP-ADRES toets. Daar kunt u het IP-adres zien.

iOS IP-adres

2. Op uw computer, open de netwerkstatus. Klik op “Details” en vindt het IP-adres.

PC IP-adres

3. Vergelijk de twee adressen om te zien of ze hetzelfde zijn.

Als ze niet overeenkomen, kan de verbinding niet succesvol tot stand gebracht worden. In dit geval, gelieve uw iPhone/oPad opnieuw op te starten.

Indien geen van de oplossingen het probleem verhelpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze technici bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 20 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling