Hoe video’s van Adroid naar de PC over te brengen zonder USB kabel

Tegenwoordig zijn mensen geneigd om video’s van speciale gelegenheden op te nemen met hun smartphone. Als u bijvoorbeel d bij de bruiloft van uw vriend aanwezig bent, hoopt u dat u de onvergetelijke momenten kunt opnemen, of als u ter plaatse naar de NBA spelen kijkt, zou u graag de spannende en felle wedstrijd opnemen met uw mobiele telefoon. Ondanks dat uw Android telefoon een grote opslagruimte heeft, kan deze niet zoveel video’s opslaan. Dus u moet sommige video’s van uw telefoon opslaan op de PC om meer ruimte vrij te maken. Maar niet alle gebruikers zijn bekend met dit proces. Gelukkig kan AirMore u helpen om het zeer eenvoudig te maken. Laten we eens kijken hoe het werkt:

AirMore –video overbrengen van Android naar PC zonder USB kabel

AirMore is een gratis en krachtig web-gebaseerd management hulpmiddel voor mobiele apparaten. Het stelt u in staat om draadloos video’s en ander mediabestanden over te brengen van Android naar de PC in plaats van door het gebruik van een USB-verbinding. Wat de gebruismethode betreft, volg gewoon onderstaande stappen:

Stap 1: Download en installeer

Zoek “AirMore” in de Google Play store, download en installeer deze app dan op uw Android of u kunt ook direct hier op de download knop drukken.

Stap 2: Ga naar de webpagina van AirMore

Ga naar de AirMore webpagina door het bezoeken van “airmore.net” op Google Chrome of andere browsers en er zal een QR code op uw PC-scherm worden geladen.

Stap 3: Sluit Android aan op de PC

Start AirMore op uw telefoon en klik op “Scannen om aan te sluiten” om de QR op de PC te scannen.

Tips: Om succesvol aan te sluiten, zorg ervoor dat u uw Android en PC met dezelfde Wi-Fi hebt ingesteld.

Stap 4: Hoe video’s over te brengen van Android naar de PC

• Klik op het pictogram “Videos” op de interface en alle video’s op uw Android zullen worden weergegeven.
  • Selecteer de video’s die u wilt verplaatsen en druk dan bovenaan op de knop “Download”.

Download verschillend videos

Tips: Als u minder dan drie video’s selecteert, zullen deze afzonderlijk worden gedownload. Als u er drie of meer selecteert, dan zullen deze automatisch in een zip worden gecomprimeerd.

Als uw netwerk behoorlijk vlot is, zal het proces snel voltooid zijn. Als u eenmaal alle video’s hebt gedownload, kunt u gewoon op de knop “Verwijderen” drukken om ruimte vrij te maken op Android.

verwijderen video

Daarom is AirMore een van de beste methoden om video’s over te brengen van Android naar de PC zonder USB-kabel. Bovendien kunt u van video’s genieten op het web zonder deze vooraf te hoeven downloaden. In feite bent u in staat om Android foto’s, muziek, applicaties, documenten en andere bestanden moeiteloos naar de PC over te brengen, met uitzondering van video’s.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 8 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling