Muziek Overbrengen van PC naar Android zonder USB

De meeste gebruikers kennen manieren om met behulp van een USB-kabel, muziek naar Android telefoons over te brengen. En wat gebeurd er als u geen USB-kabel bij de hand hebt? Betekent dit dat het onmogelijk is om muziek naar Android over te zetten? Omdat steeds meer mensen WiFi-netwerken thuis, of op hun werkplek hebben opgezet, is het voor hen heel handig om de apparatuur met het internet te verbinden zonder USB-kabels. Om de taak te voltooien voor het overbrengen van muziek van de computer naar Android zonder USB, heeft u in dit geval, alleen maar Airmore nodig.

AirMore – Muziek Manager Aangepast voor Android

Als een professioneel hulpmiddel voor het beheer van mobiele apparaten op het web, geeft AirMore ons de mogelijkheid om draadloos bestanden over te brengen tussen onze mobielen en de PC. U kunt binnen één minuut, muziek van de computer naar Android telefoon overbrengen.

Downloaden

• Ga naar “airmore.com” op het web.
  • Zoek naar “Downloaden”, waar u de Airmore app van Google Play voor uw mobiel kunt downloaden.

Android telefoon op AirMore web aansluiten

• Nadat u Airmore op uw telefoon hebt geïnstalleerd, klikt u op “Scannen om aan te sluiten” en scant u de QR code op het AirMore web.
  • Zodra er een verbindingsverzoekop uw telefoon verschijnt, klikt u op “Accept”. Zorg ervoor dat uw telefoon en PC zich op hetzelfde WiFi netwerk bevinden.

Muziek Overbrengen

• Eenmaal verbonden, klik links op de pagina op “Muziek”, daar waar u alle muziek kunt zien die is op uw telefoon is opgeslagen.
  • Klik op “Bestanden Uploaden”, en u kunt muziek overbrengen van de computer naar Android zonder USB-kabel.

uploaden muziek

Met AirMore, kunt u een backup maken van de muziek van uw Android naar de PC door alleen maar te klikken op de knop “Download”. Ook geeft het gebruikers de mogelijkheid om telefoonmuziek op het web af te spelen, of muziek van het apparaat te verwijderen. Naast de krachtige muziefunctie, kunt u AirMore ook gebruiken om andere bestanden zoals foto’s, video’s, documenten en apps te beheren. Met AirMore is het geen lastige taak meer om uw Android Telefoon te beheren.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling