Eenvoudige manieren om SMS vanaf de Computer te verzenden

Als mensen op de computer werken, willen zij doorgaans niet worden afgeleid. Maar ze zullen zich waarschijnlijk toch bezighouden met het zoeken naar telefoons als ze berichten naar anderen willen verzenden, of een nieuw bericht willen beantwoorden. Daarom zouden vele graag SMS vanaf de computer willen verzenden. Enerzijds zouden zij zich op de computer kunnen concentreren zonder te hoeven schakelen tussen de telefoon en de PC. Anderzijds, is het typen van woorden eenvoudiger op de computer dan op de telefoon. Een handleiding hieronder, zal u laten zien hoe u dit stap voor stap kunt realiseren.

AirMore – De beste App om Online SMS te verzenden

Airmore is niet alleen een snelle app voor Android bestandsoverdracht, maar ook geweldig voor het beheren van uw telefoon gegevens, waaronder mediabestanden, contacten en berichten. De berichten functie, geeft u de mogelijkheid om al uw tekstberichten op het web te lezen, nieuwe berichten te creëren, op de hoogte gesteld worden wanneer er een nieuw bericht binnenkomt, en het eenvoudig beantwoorden van nieuwe berichten. Laten we nu eens kijken hoe SMS vanaf de PC te verzenden met behulp van deze tool.

Download

Klik op onderstaande knop om naar Google Play Store te gaan en download AirMore op uw Android. Na de installatie zult u een pictogram zien met een blauwe wolk.

Koppel Android aan AirMore Web

• Open de browser op de PC en typ “airmore.net” in (Op dit moment, ondersteunt AirMore Chrome, Firefox en Safari browsers).
  • Start de AirMore app. Klik op “Scannen om aan te sluiten” op de interface.
  • Scan de QR code op het web. Wanneer er een dialoogvenster op uw telefoon verschijnt, klik dan op “Accepteren”.

Opmerking: Zorg ervoor dat uw Android en PC op hetzelfdeWi-Fi netwerk zijn aangesloten. Ook vereist Airmore internetverbinding.

SMS vanaf de Computer verzenden

Twee Methoden om SMS te verzenden:

• Manier 1. Klik op de knop “Berichten”. Kies een bericht waarop u wilt antwoorden. Typ de woorden in en klik op het pictogram verzenden. Of u kunt op “Ctrl + Enter” drukken om te verzenden. U kunt ook een nieuw bericht maken door te klikken op “Nieuw Bericht” bovenaan.
  • Manier 2. Als u tekstberichten wilt verzenden naar een persoon in uw contacten, kunt u naar “Contacten” gaan, de persoon zoeken en op het pictogram berichten klikken, rechts naast het telefoonnummer. Dan verspringt het naar de berichten interface.

SMS vanaf de PC willen verzenden

Opmerking: Voor sommige telefoons, kan het nodig zijn om naar instellingen te gaan toestemming te geven om SMS te verzenden voordat u deze functie kunt gebruiken.

Zoals u kunt zien, is deze web-gebaseerde applicatie zeer behulpzaam voor het hoe SMS vanaf de computer te verzenden. Eigenlijk kan AirMore nog veel meer dan dit. U kunt het gebruiken om vrijelijk alle soorten bestanden van Android naar de PC over te brengen en vice versa, contacten toevoegen en bewerken, apps installeren en verwijderen. Kortom, het is een krachtige en handige app.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling